HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 MAYIS 2024, CUMARTESİ

Yeniden Refah Yeniden Özkarataşlıoğlu Dedi

Yeniden Refah Partisi 3. Olağan Kongresinde İlçe Başkanı Halit Özkarataşlıoğlu yeniden seçildi.
26.09.2023 16:22
Yeniden Refah Yeniden Özkarataşlıoğlu Dedi
Yeniden Refah Yeniden Özkarataşlıoğlu Dedi
Yeniden Refah Partisi 3. Olağan Kongresi Pazar günü Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Kongreye partinin İstanbul Milletvekili Doğan Bekin,

Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan ve çok sayıda parti yöneticisi ve partili katıldı.

Fatih İlesinden sadece Gelecek Partisi yöneticileri ve Fatih Muhtarlar Derneği yöneticisi Murat Hakverdi katıldılar.



Yeniden Refah Partisi'nin ittifak ortaklarından AK Parti, MHP, BBP yöneticilerinden kimsenin olmaması dikkatlerden kaçmadı. Aynı gün daha önce başlayan Esenyurt kongresinde hükümete yönelik ağır eleştiriler sebebiyle AKP ve MHP ilçe başkanlarının kongreyi terk etmesinin etkisi olduğu düşünülüyor. Kongre okunan Kuran tilaveti ile başladı. Ardından kürsüye parti yöneticileri geldiler. Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz mikrofonu eline aldıktan sonra AK Parti hükümetine ağır eleştirilerde bulundu. AK Parti yönetimini aldığı kararlar ve yaptıkları sebebiyle yerden yere vuran Altınöz özellikle ekonomide yapılan halkın belini kıran zamlar, yüksek enflasyon ve kur sebebiyle büyük sorunlar oluştuğunu dile getirdi. Önümüzdeki sene yapılacak olan yerel seçimlerde tüm seçim bölgelerinde aday çıkaracaklarını özellikle Fatih'in kendileri için çok kıymetli olduğunu ve Fatih Belediyesini kazanıp Milli Görüş belediyeciliği ile milleti buluşturacaklarını dile getirirken, belediyenin girişine de "rüşvet alan da veren de melundur" yazısını asacaklarını dile getirmesi manidar karşılandı. Seçim süresince çok çalışılması ve tüm belediyeleri kazanmak için kapı kapı dolaşılması gerektiğini dile getirildi. Konuşmaların ardından seçim süreci başladı ve kullanılan oylar sonucu İlçe Başkanlığı görevine Halit Özkarataşlıoğlu yeniden seçildi. 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)fatihgundem.com
Tüm hakları Fatih Gündem adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr