HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 MAYIS 2024, CUMARTESİ

Birinci Sınıf Öğrencisi Camdan Düştü. Okul Yöneticileri "Talihsizlik" Diyerek Geçiştirdi

Akşemsettin İlkokulunda camdan düşen çocuk hastaneye kaldırıldı. 
02.10.2023 13:56
Birinci Sınıf Öğrencisi Camdan Düştü. Okul Yöneticileri "Talihsizlik" Diyerek Geçiştirdi
Birinci Sınıf Öğrencisi Camdan Düştü. Okul Yöneticileri "Talihsizlik" Diyerek Geçiştirdi
Akşemsettin İlkokulunda yönetimin ihmali az kalsın büyük bir facia ile sonuçlanacaktı. 29.09.2023 Cuma günü 1. sınıf öğrencisinin camdan düşmesi yürekleri ağıza getirdi. Yüksek yerden düşmesi sebebiyle kafasından ağır yaralanan çocuk hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahaleler sonrası yoğun bakıma alınan yaralı, Cumartesi günü öğle saatlerinde gözlerini açtı. Konunun bize ihbar edilmesiyle başlayan süreçte tüm okurlarımızı sosyal medya hesaplarından bilgilendirdik. Yaralı çocuğun ailesine ulaşıp kendileriyle irtibata geçmemize rağmen aile konuşmak istemediklerini dile getirdi. Ailenin geçici koruma statüsünde olan Suriyeli bir aile olması ve konuşmak istememesi akıllarda soru işareti bıraktı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada öğrencinin durumunun iyi olduğunun ve baş bölgesinde yaralanma ile omzunda kırık olduğu açıklanarak geçmiş olsun dilekleri iletildi. Bize ulaşan ve çocukları okulda okuyan veliler "camlarda önlem olmadığını, kilit sisteminin yer almadığını, bu olayın kaçınılmaz son olduğunu" dile getirdiler. 



GELELİM ŞU OKUL YÖNETİMİNE 



Olayın bize ihbar edilmesinin ardından gerekli araştırma ve tahkikatı yaparak doğruluğundan emin olduk. Ardından konuyu sosyal medya hesaplarımızdan tüm Fatihlilerin bilgilenmesi amacıyla paylaşımda bulunduk. Çocuğun camdan düştüğünü söyledik. Fakat gel geleLim olayın yaşandığı okulun sosyal medya yöneticisi şahıs önce bizim yalanla itham etmiş ve ardından aba altından sopa gösterircesine yargı eliyle tehdit etme boyutuna olayı getirmiştir. Sorduğumuz sorulara cevap veremeyen "çocuk düştü mü düşmedi mi?" sorumuza ise ısrarla "polis raporunda ortaya çıkacak" diyerek geçiştirilmesini tiyatro izler gibi zleyerek güldük. Aynı günün bir kaç saat sonrası ise okul yönetimi açıklamak yapmak zorunda kaldı ve kendilerinin polis raporunu beklemeden yaptığı açıklama bizlere bu kötü olayda daha da çok güldürdü. Hakkımızda okul yönetiminin yapmış olduğu açıklamada tarafımıza yalan ve asılsız haber yakıştırmasını kendi beceriksizlik, iş bilmezlik ve sorumsuzluklarını örtmek, olayı çarpıtarak bizleri hedef göstermeye çalışmalarını red ediyor, kendilerini işlerini daha iyi yapmalarını yapamıyorlarsa istifa ederek okula daha iyi yönetecek kişilerin göreve gelmesini talep ediyoruz. 



Pazartesi günü bize iftira attıkları gerekçesiyle okul yönetimini arayarak sorumluların isimlerini talep etmemize rağmen vermediklerini, telefonu yüzümüze kapattıklarını ve ardından yaptığımız aramalara dahi cevap vermediklerini kamuoyuyla paylaşırız. Olayın üstünün kapatılmaması ve sorumluların gerekli cezaları almaları için konunun takipçisi olacağız! 



Saygılarımızla.. 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)fatihgundem.com
Tüm hakları Fatih Gündem adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr