HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 04 MAYIS 2024, CUMARTESİ

Bülent Turhan "Mevlanakapı İçin Göreve Hazırım" Dedi

Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere her geçen gün yaklaşırken Mevlanakapı Mahalle Muhtarı Adayı olan Bülent Turhan iddialı konuştu. 
08.01.2024 13:59
Bülent Turhan "Mevlanakapı İçin Göreve Hazırım" Dedi
Bülent Turhan "Mevlanakapı İçin Göreve Hazırım" Dedi
31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere yaklaşırken adaylar ortaya çıkmaya başladı. Mevlanakapı Mahalle Muhtarı olan Selahattin Yılmaztürk'ün aday olmayacağını belirtmesinden sonra mahallede tam anlamıyla aday bolluğu yaşanıyor. Şu ana kadar 7-8 kişi adaylığını açıkladı. Adaylar içerisinde ilk olarak açıklamasını yapan Bülent Turhan ise bize konuştu. 



- Merhaba, Bülent bey öncelikle sizi tanıyabilir miyiz? 



  Ben Bülent Turhan. Aslen Niğdeliyim. 25 yıldır Mevlanakapı Mahallesinde yaşıyorum. Yaklaşık 25 yıldır medikal, sağlık sektöründe çalışıyorum. Evliyim, biri kız biri erkek iki çocuk babasıyım.  



- Medikal sektöründe 25 yıldır çalışıyorsunuz. Neden muhtar olmak istiyorsunuz?



 
  Mahallemizde bazı sıkıntılar gördüm. Bunlara kayıtsız kalamadım. Derneğimizin ve mahallemizin insanları da muhtar olmamı istediler.Sıkıntılara çözüm bulmak için, mahallemizde otopark yok, sokak lambaları yanmıyor. Tüm kamu kurumlarıyla beraber Fatih Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kaymakamlık vb. hepsiyle iletişim halinde olarak komşularımızla beraber mahallemiz için çalışıp daha güzel hizmetler yapacağız. Sabah muhtarlığı açıp akşam kapayan bir muhtarlık modelini benimsemiyorum. Koltukta oturan değil sokakta gezen akşam sokak sokak gezip nerede ne eksik var, talepler neler bunları tespit edeceğiz. Gençlere dokunacağız. Onları da söz sahibi yapacağız. Selahattin abimiz yıllarca mahallemize hizmet etti. Biz kendisine teşekkür ediyoruz. Bayrağı kendisinden teslim alıp ekibimizle beraber daha iyisini yapmak için elimizden geldiğince çalışacağız. 



- Projeleriniz nelerdir? Özellikle üstüne duracağım dediğiniz projeleriniz nelerdir? Gençlere yönelik projeleriniz nelerdir?



  Mahallemizin en büyük sorunu otoparktır. Sokak lambalarının bir kısmı çalışmıyor. Bu iki sorunun çözülmesi için her yerle iletişim halinde olacağız. Tabi kaldırımlar ve yollar ile ilgilide sorunlarımız var. Bunların hepsini yerinde tespit edip ilgili kuruma iletip takibini yapacağız. Gençler için spor aktiviteleri yapacağız. Mahallemizde derneğimiz var burada biz futbol karşılaşmaları yapacağız. Tabi mahallemizin gençlerininde istek ve taleplerini öğrenecek ve yerine getirmeye çalışacağız. 2015 yılından beri mahallemizde bulunan derneğimizde bir çok insana sosyal yardımda bulunduk. Deprem zamanı yardımlarda bulunduk. Taziyelerimizi, dualarımızı hep derneğimizde yapıyoruz. Biz komşularımızın desteğini istiyoruz. Bu dönem biz talibiz ve yetkiyi verdikleri halinde nasıl çalışacağımızı kendileride görecekler. Hep beraber güzel bir 5 sene geçireceğiz. Sağlık sektöründe çalıştığım için bu konuda da vatandaşlarımıza elimden geldiğince yardımcı olacağım. İsteğimiz kimseyi ayırmadan, bana oy vermiş vermemiş, bölmeden kimseyi hor görmeden eşit bir şekilde hizmet edeceğiz. Üstlenmek istediğimiz görevin ağırlığının farkındayız. Amacımız sorunlara çare olmak. Komşularımıza bir nebze olsun katkıda bulunabilmektir. Derneğimizi nişan, cenaze, kına gibi etkinlikler için kullanıma açıyoruz. Durumu olmayan komşularımıza destek olmaya çalışıyoruz. Parti, memleket, görüş, düşünce gibi hiç bir fark olmadan derneğimizin kapısı herkese açık. Muhtarlığımızın kapısıda bu şekilde herkese açık olacak. Mahallemizde durumu olmayan çocuklarımıza el uzatacağız. Bunları hep beraber çözecek hep beraber mutlu olacağız. Tüm komşularımızdan destek istiyoruz. Şimdiden aday olan herkese başarılar dileriz. Güzel bir seçim olsun inşallah.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)fatihgundem.com
Tüm hakları Fatih Gündem adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr