HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 MAYIS 2024, CUMARTESİ

Fatih Muhtarları Dolu Dizgin

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Muhtarlar Futbol Turnuvasında Fatih Muhtarları ikinci maçında rakibi Bağcılar'ı 10-1 yendi.
06.10.2023 11:49
Fatih Muhtarları Dolu Dizgin
Fatih Muhtarları Dolu Dizgin
İstanbul Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Muhtarlar Futbol Turnuvasında Fatih Muhtarları ikinci maçında rakibi Bağcılar'ı 10-1 gibi farklı bir skorla yenerek ikinci maçından da galip ayrıldı. 



İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Çırpıcı Tesislerinde düzenlenen turnuvada ilk maçında Eyüp karşısında farklı bir skorla maçı kazanan Fatih ekibi, ikinci maçta rakibi Bağcılar karşısında da baskın ve hızlı oyunuyla maçın başlama anından itibaren kontrolü eline aldı. İlk dakikalarda bulduğu golle öne geçen ekip rakibi karşısında sahada ayak basmadık yer bırakmayarak rakibinin oyun kurmasına ve topla oynamasına müsaade etmedi. Bu duruma çözüm bulamayan Bağcılar ikinci golü de kalesinde gördü. Bir kaç cılız atak dışında peki bir varlık gösteremeyen rakibimiz ilk yarıda bulduğu tek gole rağmen, kalesinde 3 gol görerek ilk yarıyı Bağcılar 3-1 yenik kapattı. Devre arasında yapılan taktiksel konuşmaların ardından ikinci yarıya da hızlı başlayan Fatih 5 dakikada bulduğu 2 golle skoru 5-1 yaptı. Bu dakikadan itibaren Bağcılar deyim yerindeyse havlu attı. Oyuncu değişikliklerinin kar etmediği maçta Fatih usta ayakların şov yaparcasına oynadığı sahadan 10-1 gibi net bir skorla maçı kazanmasını bildi. 



Her iki takıma da gösterdikleri centilmen tavırdan ve sporun tadını çıkarıp maç öncesi ve sonrası dostane ilişkilkerinden dolayı tebrik eder, kazasız belasız güzel turnuvalar dileriz. 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)fatihgundem.com
Tüm hakları Fatih Gündem adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr