HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 04 MAYIS 2024, CUMARTESİ

Melek Nur Özgener Son Yolculuğuna Uğurlandı

Cibali Mahallesi'nde kafasından vurularak ağır yaralanan ve hastanede yaşam mücadelesini kaybeden Melek Nur Özgener için cenaze töreni düzenlendi. Ailesi gözyaşlarına boğulan genç kızın cenazesi Edirnekapı Mezarlığı'na götürüldü. Polis, cinayeti işleyen Ercan D.'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
09.01.2024 17:41
Melek Nur Özgener Son Yolculuğuna Uğurlandı
Melek Nur Özgener Son Yolculuğuna Uğurlandı
Fatih'te kafasından vurularak öldürülen Melek Nur Özgener, son yolculuğuna uğurlandı.





Olay, yılbaşı gecesi saat 23.30 sıralarında, Fatih'te meydana geldi. Ailenin iddiasına göre; 17 yaşındaki Melek Nur Özgener, yılbaşını kutlamak üzere Nisa A.(17) ve Ercan D.(32) ile buluştu. Otomobilin içinde oturdukları sırada Ercan D., yanındaki silahı çıkararak iki kız arkadaşına doğrultup, "Seni mi vurayım? Yoksa seni mi?" dedi. O sırada Ercan D., tetiğe basarak arka koltukta oturan Özgener'i başından vurarak yaraladı. Ardından korkuya kapılan şüpheli, Özgener'i otomobili ile en yakındaki hastaneye bırakıp kayıplara karıştı. Melek Nur, 6 gündür tedavi gördüğü hastanede, dün gece saatlerinde hayatını kaybetti. Melek Nur kız için bugün Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Genç kızın ailesi ve arkadaşları, gözyaşları eşliğinde Melek Nur'a veda etti. Melek Nur'un naaşı, kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Edirnekapı Mezarlığı'nda bulunan aile kabristanına götürüldü. Öte yandan polis ekiplerinin 4 yıl önce benzer bir suçtan yargılanıp serbest bırakılan Ercan D.'yi yakalama çalışmaları sürüyor.



 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)fatihgundem.com
Tüm hakları Fatih Gündem adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr