HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 MAYIS 2024, CUMARTESİ

Çelikspor Kulübünden Yeni Sezon Açıklaması : "Her Çocuğa Kapımız Açık"

1949 yılından beri futbolun kalbinde yer alan Çelikspor Kulübü, 2023-2024 sezonu öncesi umutlu mesajlar verdi. Kulüp Başkanı Barbaros Ulu, geçmişteki başarıların yanı sıra, geleceğe yönelik planlarını ve hedeflerini basınla paylaştı.
26.09.2023 16:00
Çelikspor Kulübünden Yeni Sezon Açıklaması : "Her Çocuğa Kapımız Açık"
Çelikspor Kulübünden Yeni Sezon Açıklaması : "Her Çocuğa Kapımız Açık"
Uzun yıllardır yer aldığı İstanbul II. Amatör kümeden kulüp başkanı Barbaros Ulu ve yönetiminin oluşturduğu atılım ile program sayesinde 2002-2023 sezonunda grubunu ikinci sırada tamamlayarak I. Amatör kümeye yükselen Silivrikapı Çelik Sporda çalışmalar hızla devam ederken, kulüp başkanı Ulu açıklamalarda bulundu. Takıma yeni oyuncuların katıldığını ve geçen sezondan gelen futbolcularla beraber genç bir akım oluşturduklarını dile getiren Ulu ligde kalıcı olmak istediklerini ve yapacakları planlı çalışmalarla Çeliksporu daha başarılı hale getireceklerini dile getirdi. 

Başkan Ulu, kulübün köklü tarihine değinerek, "1949'da temellerini attığımız Çelikspor, ikinci amatörden birinci amatöre çıkarak, futbol adına önemli başarılara imza attı. 2022-2023 sezonunda yaşadığımız zorluklara rağmen, her zaman üst ligleri hedefliyoruz." şeklinde konuştu. Geleceğin futbolcularını yetiştirmek adına altyapıya büyük önem verdiklerini belirten Ulu, "8 yaş grubundan itibaren genç yetenekleri aramızda görmek istiyoruz. Spor, çocuklarımızı olumsuz alışkanlıklardan uzak tutmanın en etkili yoludur. Gençlerimizi telefon ve sosyal medya bağımlılığından kurtarmak, onları spora teşvik etmek amacımız." dedi.

Kadın futboluna olan ilgisini de dile getiren Ulu, "Kadın futbol takımı kurma hedefimiz var. Fatih ilçesindeki kadın futboluna destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu alanda altyapı çalışmalarımız devam ediyor." ifadelerini kullandı.
Başkan Barbaros Ulu'nun vurguladığı gibi, Çelikspor Kulübü'nün kapıları tüm genç yeteneklere açık. Yeni sezonla birlikte, kulüp yeni yönetim kadrosu ve sosyal aktivitelerle hem sporcularına hem de ailelerine daha fazla katkıda bulunmayı hedefliyor.

Yeni sezonda Fatihimizi temsil edecek tüm kulüplerimize başarılar dileriz. 



Haber Sitesi İletişim : 0531 931 51 53 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)fatihgundem.com
Tüm hakları Fatih Gündem adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr