HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 MAYIS 2024, CUMARTESİ

Fatih Erbakan, Fatih'te

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Fatih Erbakan, Fatih'te açılış ve bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
22.09.2023 13:31
Fatih Erbakan, Fatih'te
Fatih Erbakan, Fatih'te
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Fatih Erbakan, Fatih'te partisinin ilçe başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi. Burada yaptığı konuşmada yeni ilçe binasının hayırlara vesile olmasını dilerken, Fatih'in milli görüşün kalesi olduğunu ve ilk yerel seçimlerde Fatih'te adaylarının kazanmasını ve milli görüş belediyeciliği ile vatandaşlara hizmet etmeyi istediklerini dile getirdi. Açılış sonrası Fatih'te esnaf ziyaretinde bulunan Erbakan, esnafların sorunlarını dinledi ve vatandaşlarla sohbet etti. 



Erbakan yaptığı açıklamalarda ise CHP Belediyeciliğine çattı. 

"Hedefimiz 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde 14 Mayıs'ta ortaya koyduğumuz çıtayı daha da yükseğe taşımaktır. Yeniden Refah Partimizin sürekli büyüyen, yükselen, milletimizin umudu olan bir parti olduğunu 31 Mart 2024'te inşallah göstermek istiyoruz." diye konuştu. CHP'nin büyük vaatlerle belediye seçimlerini kazandığını dile getiren Erbakan, "İstanbul'da 5 seneden beri yaptıkları ortadadır. 'Konut sorununu çözeceğiz.' dediler, çözdükleri yok. 'Belediyedeki taşeron işçilerle ilgili sorunu çözeceğiz, mağduriyetleri gidereceğiz.' dediler, hiçbirini çözebildikleri yok. 'Kentsel dönüşümü halledeceğiz, İstanbul'u depreme dayanıklı hale getireceğiz.' dediler, 5 seneden beri hiçbir şey yapabildikleri yok. 'Kimseyi işinden etmeyeceğiz, ideolojisinden, kılığından, kıyafetinden dolayı kimseyi belediyeden çıkarmayacağız.' dediler ama maalesef bu sözlerinde de durmadılar. 'İstanbul'da ulaşımı sembolik ücretlerle milletimize sunacağız.' dediler ama geldiklerinden bugüne kadar İstanbul'da ulaşıma yüzde 200'ün üzerinde zam yaptılar, İstanbul Belediyesini milyarlarca dolar borca batırdılar. Dünyanın en yüksek faiziyle dolar borçlanan kurumu İstanbul Büyükşehir Belediyesi." ifadelerini kullandı.

İlçe Başkan Halit Özkarataşlıoğlu ise yaptığı açıklamada " 24.09.2023 tarihinde İlçe Kongremiz var. Tüm partililerimizi, partimize gönül verenleri ve tüm Fatihlileri Zübeyde Hanım Kültür Merkezine bekliyoruz. Fatih'te girdiğimiz ilk seçimde %4.54 gibi kötü sayılmayacak bir oy aldık. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz, partimize her geçen gün yeni katılımlar oluyor. Farklı partilerden istifa edip aramıza katılan arkadaşlarımız var. İNşallah 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde Fatih'te kendi adayımızla seçimlere girip Fatih'i kazanıp milli görüş belediyeciliği ile tüm vatandaşlarımıza hizmet etmek istiyoruz. Yeni İlçe Başkanlığı binamız Çapa Tıp Fakültesinin tam karşısında her zaman vatandaşlarımız gelebilirler kapımız daima açıktır." ifadelerini kullandı. 

2024 yılı Mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde ittifak olmayacak ve Yeniden Refah Partisinin kendi adayını çıkaracağı anlaşıldı. Fatih'te Yeniden Refah Partisinin adayı kim olacağı ve neler yaşanacağı merakla bekleniyor.
Yorumlar
Fatih azim
Tabi hocam olsaydo akp belediyeciligine sayardi buda onlarin yalamasi oldugu icin hocam gibi dimdik olupta onlara konusamadi
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)fatihgundem.com
Tüm hakları Fatih Gündem adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr