HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 04 MAYIS 2024, CUMARTESİ

Yeniden Refah Partisi SKM Açılışı Gerçekleştirdi

Yeniden Refah Partisi Fatih Belediye Başkan adayı Halit Özkarataşlıoğlu Balat- Ayvansaray SKM açılışında konuştu.
21.03.2024 12:14
Yeniden Refah Partisi SKM Açılışı Gerçekleştirdi
Yeniden Refah Partisi SKM Açılışı Gerçekleştirdi
Yeniden Refah Partisi Fatih Belediye Başkan adayı Halit Özkarataşlıoğlu Balat- Ayvansaray SKM açılışında konuştu. Özkarataşlıoğlu yaptığı konuşmada, "1969 yılında temelleri atılan Milli Görüş davasının ikinci kırk yıl erleri. Bu dava ikinci kırk yılında siz değerli şuurlu milli görüşcülerin omuzları üzerinde yükselecektir. 1984-1989, 1989-1994 yılları arasında Fatih'te mahalleler çöp çukur çamur içerisindeydi. 1994 yılıdna göreve gelen Milli Görüşcüler sayesinde Fatih hizmet anlayışıyla milli görüş belediyecilğiyle tanıştı. 2024 senesinde geldiğimizde Fatih'te, İBB'de borç, faiz, rant en yüksek seviyede devam etmektedir. Bizden sonra göreve gelen milli görüşcü olduğunu beyan eden belediye başkanları aynı koltuğa oturduktan sonra aynı hizmeti veremediler. Belediyeleri borca faize mahkum ettiler. Başarı kişilerde değil, milli görüş yapı ve düşüncesindedir. 14 Mayıs Genel seçimlerinde Fatih'te aldığımız oy oranını kimse göstermiyordu. %0.8-1 oranında gösterdikleri biz %4.5 oy aldık. 31 Mart seçimlerinde anketlerde %10-12 bandında gösteriyorlar. Biz seçimde %25-30 bandında olacak ve Fatih Belediyesini kazanacağız. Bizleri ynadaş medyalarda, canlı yayınlarda göstermeyenler bizi %8-10 bandına çıkardılar. İnşallah 31 Mart akşamında yeniden milli görüş belediyeciliğini, faizsiz, borçsuz, hizmet odaklı belediyeciliği halkımıza tekrardan kazandıracağız. Bu yolda bize destek veren madden, manen yanımızda duran herkse teşekkkür ediyorum. Selam olsun hakiki milli görüşcülere, selam olsun milli görüş çatısı altında toplanan tüm bireylere. 31 Mart akşamında Fatih'i Fatihlilere tekrardan kazandıracağız" dedi. 



Program sonunda İlçe Gençlik Kolları tarafından Fatih Belediyesinin girişine asılması için "Rüşvet alan da veren de melun'dur" yazılı plaket hediye edildi. 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)fatihgundem.com
Tüm hakları Fatih Gündem adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr