HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 04 MAYIS 2024, CUMARTESİ

Hakan Yorgun İstifa Etti

Demokrat Parti Fatih İlçe Başkanı Hakan Yorgun görevinden ve partisinden istifa etti.
21.03.2024 11:59
Hakan Yorgun İstifa Etti
Hakan Yorgun İstifa Etti
2023 Genel Seçimleri sonrası parti içinde yaşanan gelişmelerle bir çok kişinin değişim diyerek Genel Başkan Gültekin Uysal'ın görevini bırakmasını istediği Demokrat Partide sular durulmuyor. 2019 yılından bu yana ilçe başkanı olarak görev yapan Hakan Yorgun'un İl Başkanlığı tarafından görevden alınacağı dedikodusunun ortaya çıkması üzerine Hakan Yorgun partisinden istifa ettiğini açıkladı. 



Hakan Yorgun yağtığı açıklamada;

"KAMUOYUNUN DİKKATİNE;



2019 yılında, ülkemizin, milletimizin ve ilçemizin içinde bulunduğu zor durum ve sıkıntıların farkında olup bu duruma bir nebze merhem olabilmek adına ''Yeter! Artık Söz Milletindir!'' düsturunu edinmiş, 78 yıllık köklü bir tarihe sahip olan Demokrat Parti çatısı altında üzerimize düşen görevi yerine getirmek adına teşkilatımızla beraber bugüne kadar canla başla çalıştık. Elimizde bulunan kısıtlı imkanlara rağmen milletimizin ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına teşkilatımızın her bir ferdi olarak fedakarlıklar yapmış ve yine milletimizin ihtiyacı olan çözümler için uğraşmış bulunmaktayız. 



Günümüze geldiğimizde ise düstur edindiğimiz ilkelerin partimizin yeni İstanbul İl Başkanlığınca artık bir önemi olmadığını görmekteyiz. Milletimizin içinde bulunduğu sorunların temel kaynağı olan iktidar partisinin saflarında bir görünüm çizmektedirler. Göstermiş olduğumuz mücadeleler ve emekler yok sayılarak Teşkilatımız görevden alınmıştır. Bununla birlikte bugüne kadar bizlerle bu davaya gönül vermiş, mücadelesini dimdik sürdürmüş olan;

Çekmeköy, Kartal, Ümraniye, Tuzla, Esenler ve Silivri İlçe Teşkilatları da görevden alınmıştır.



Bugüne kadar Demokrat Parti çatısı altında elimizden gelen tüm çabayı sarf ettiğimize inanıyoruz. 78 yıllık destansı bir tarihi olan partimizi bu hale düşürenleri esefle kınıyor, takdiri değerli dava arkadaşlarımıza ve milletimize bırakıyoruz.Butun bu sebeblerden oturu partiden istifa etme karari almis bulunmaktayiz." dedi. 



 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)fatihgundem.com
Tüm hakları Fatih Gündem adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr