HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 04 MAYIS 2024, CUMARTESİ

Topkapı Spor Üç Puandan Daha Fazlasını İstiyor

Fatih'in 103 yıllık çınarı, mazisi şan ve şerefle dolu olan Topkapı Spor bu hafta karşılaşacağı maçta üç puandan daha fazlasını istiyor!
14.01.2024 10:00
Topkapı Spor Üç Puandan Daha Fazlasını İstiyor
Topkapı Spor Üç Puandan Daha Fazlasını İstiyor
1916 yılında Milli Mücadele döneminde yurdun düşman işgalinden kurtarılması için Mim Mim adıyla istihbarat örgütü olarak kurulan ve 1920 yılında Topkapı Spor Kulübü ismini alan, armasında yer alan Türk bayrağımızın kurucu liderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından verilen 103 yıllık ulu çınarımız bu hafta çıkacağı maça mutlak üç puan parolasıyla hazırlandı. 



1. Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden, grupta ikinci sırada yer alan Topkapı Spor Pazar günü grupta ilk sırada yer alan rakibiyle karşılacak. Mimarsinan Stadında oynanacak karşılaşma saat 15.00'te başlayacak. Hafta boyunca yaptığı antremanlarda çalışmalarına devam eden takımımızda eksik veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Yaptığımız söyleşide oyuncuların bu maça konsantre olduğu özellikle ilk maçta meydana gelen trübünde oturan kadınlara yönelik küfür ve hakaretler ile bazı taraftarların taşıdıkları silahları gösterdikleri iddiaları bu maçı daha farklı kılar hale geldi. 



Kulüp Başkanı Cumhur Yılmaz yaptığı açıklamada " Topkapı Spor 1920 yılında kurulmuş. Cumhuriyetin kurulmasında büyük destekleri olan bir kulüptür. Pandemi sonrası ülkemizde yaşanan sıkıntılardan sonra son üç yıl içinde yeni bir takım oluşturarak 2. Amatör Ligden 1. Amatör Lige yükseldi. Geçen sezon 1. Amatör Lig'de sezonu üçüncü sırada tamamladı. Bu sezonda şu an grubumuzda ikinci sıradayız ve liderle karşılaşıyoruz. Bizim açımızdan çok önemli bir maç. Bu maçta takımımıza inanıyoruz ve galibiyetle ayrılacağına güveniyoruz. Tabiki amacımız gençlere spor yaptırmak fakat biz rakibimizi yenip şampiyonluk şansımızı son haftaya kadar sürdüreceğiz." dedi.



Takımın antrenörü olan Nejat Tatar ise yaptığı açıklamada "Öncelikle bize destek olduğunuz için teşekkür ederiz. Başkanımın dediği gibi 103 yıllık bir geçmişi olan çok köklü bir camiada görev alıyoruz. Ben de doğma büyüme buralıyım. Topkapılı olmanın vermiş olduğu enerji ile çalışıyoruz. Çok karakterli bir oyuncu grubumuz var .Çoğu ile 7-8  senedir çalışıyoruz. Biz her zaman bu bölgenin, Fatih'in hatta İstanbul'un en köklü kulübünde çalışmanın gururuyla sahaya çıkıyoruz. O bilinçle çıkıyoruz ama bazı etkenler saha içi ve dışında konunun dışına çıkanlar oluyor. Bu saatten sonra biz gözdağımızı oynadığımız oyunla vereceğiz. Biz hiç bir zaman fair-play ruhunun dışına çıkmadık ama hassasiyetimiz olan konular vardı bizim için. En büyük hassasiyetler aile, eş, kardeşlerimizdir. Bunlarla alakalı dil uzatan yorum yapan kulüpler oldu. Bu centilmenlik dışına çıktılar. Biz de cevabımızı bugüne kadar oynadığımız oyunla gösterdik. Bundan sonraki süreçte de bizimle saha dışı etkenlerle oynamak isteyenlere cevabımızı fazlasıyla vereceğiz.Gerektiği takdirde lobi olarakta vereceğiz o gücümüz var. Sahada özellikle ilk maçta yaşanan olayları sinemize çekmiş değiliz. Biz söz verdik kendimize. Rakibimizi iyi şekilde ağırlayıp, mücadele edip kazanacağız. Bizim Allah yardımcımız olsun fakat rakibimiz florya kulübünün Allah daha fazla yardımcısı olsun. Çünkü dediğim gibi insanların hassasiyetlerine dikkat edeceksiniz. Kuruluşlara çok önem vereceksiniz. Bu kulüp 103 yıllık bir çınar. Milli Mücadele döneminde kurulan bir kulüp. Annelere, eşlere, hassasiyetlere dil uzatmak hiç bir erkeğe ve kulübe yakışmıyor. Özellikle daha bir kaç senelik kulüplere hiç yakışmıyor. Herkes kendi anlamında haddini bilecek. Sahada kesinlikle futbol olarak cevap vereceğiz. Galip geleceğiz. Yenemesekte canımız saolsun. Topkapı her zaman var olacak, bizler bir gün gideceğiz ama Topkapı Spor Kulübü yüzyıllarca var olmaya devam edecek. Var olsun Topkapı Spor diyoruz. Topkapılıyım diyen, Fatihliyim diyen herkesi bu maçta tirbünde yanımızda görmek istiyoruz. Herkesi bu önemli maça desteğe tribüne davet ediyor ve bekliyoruz." dedi.



 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)fatihgundem.com
Tüm hakları Fatih Gündem adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr