HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 MAYIS 2024, CUMARTESİ

Demokrat Parti Adnan Menderes'i Kabri Başında Andı

Demokrat Parti idam edilişlerinin 62'nci yılında Adnan Menderes, Hasan Polatkan, Fatin Rüştü Zorlu'yu mezarı başında andı. Demokrat Parti yöneticileri daha sonra merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın da kabrine ziyarette bulundu.
17.09.2023 21:47
Demokrat Parti Adnan Menderes'i Kabri Başında Andı
Demokrat Parti Adnan Menderes'i Kabri Başında Andı
62 yıl önce askeri darbe ile yönetime el konulması sonucu tutuklanan ve yapılan sözde yargılamalar ile idam cezasına çarptırılan ve hayatına son verilen merhum Başbakan Adnan Menderes, Bakanlar Fatin Rüştü Zorlu ile Hasan Polatkan bugün yapılan anma programı ile bir kere daha yad edildi.



Demokrat Parti Geneş Başkan Yardımcısı İlay Aksoy, İstanbul İl Başkanı Ali Serdar Eriş, il ve ilçe yönetim kurulları üyelerinin katıldığı anma programında öncelikle idam edilerek hayatlarına son verilen Adnan Menderes, Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan'ın mezarları ziyaret edildi. Merhumların ruhlarına dualar okundu. Ardından Menderes ailesinin kabri ziyaret edildi. Son olarak ölümü üzerinden yıllar geçse de hala soru işaretleri bulunan merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kabri ziyaret edildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin bu sene açtığı Turgut Özal Müzesini ziyaret eden Demokrat Partililer program sonunda Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy ve İl Başkanı Ali Serdar Eriş'in günün anlam ve önemini anlatan kısa konuşmalarını dinlediler. 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)fatihgundem.com
Tüm hakları Fatih Gündem adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr